Over ons - Bonniers Zorg, thuiszorg met een kleinschalig karakter

BETROKKEN PERSOONLIJK PROFESSIONEEL
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Bonniers Zorg

Onze visie op zorg
Bonniers Zorg wil met haar diensten (zorg, huishoudelijke ondersteuning en uitleen van hulpmiddelen), die vanuit hun kernwaarden geleverd wordt, onderscheidende thuiszorg aanbieden.
Onze kernwaarden zijn: bevoegd en bekwaam, verbindend, onderscheidend, persoonlijk en met een trotse houding.


Sinds 1999
In 1999 startte Diana Bonnier een kleinschalige thuiszorgorganisatie. In eerste instantie werktte ze van thuis uit, ze deed alles op de scooter en zette zichzelf in als zorgverlener. Al snel groeide haar onderneming uit tot een dynamisch bedrijf met een flink aantal medewerkers.

Familiebedrijf
In 2009 heeft Diana het besturders stokje overgegeven aan haar twee kinderen: Louise Hulscher-Bonnier en Coen Bonnier. Het bedrijf groeit gestaag, maar de kleinschaligheid en de persoonlijke aanpak en aandacht bleven. Na 10 jaar samen Bonniers Zorg bestuurd te hebben, slaat Coen begin 2020 zijn vleugels uit richting een ander toekomstperspectief; de uitvaartbranche. Louise Hulscher Bonnier staat vanaf dan alleen haar mannetje, mét een superteam aan gemotiveerdere medewerkers om haar heen. Enthousiast en zin in de zorg-toekomst

Jubileumboekje
Ter ere van het 15-jarig jubileum van Bonniers Zorg, laten Louise en Coen, maar ook enkele medewerkers en clienten zien wie ze zijn.
Het resultaat is een kleurrijk portret van een uniek familiebedrijf.

Weten wanneer wie komt...
U ontvangt van ons een 2-weekse planning via Caren zorgt (Nedap) of via de post. U ziet daarop wanneer en hoelaat uw zorgverlener komt.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Annebel

Annebel

Greet

Annebel

9:00-9:45

8:45-9:30

7:00-7:45
ivm de kapper

9:00-9:45

Fictieve planning. Daadwerkelijke planning wordt beinvloed door de
gemaakte afspraken tussen cliënt en Bonniers Zorg.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu