Vacature zorgcoördinator op kantoor - Bonniers Zorg, thuiszorg met een kleinschalig karakter

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werken bij Bonniers Zorg

Als Zorgcoördinator ben je op kantoor van Bonniers Zorg van grote waarde. Je functioneert in het kernteam als een spin in het web. Je plant de zorg en hebt veel contacten met collega's, cliënten en betrokkenen. Op zoek naar een fijne organisatie waar betrokkenheid naar je clienten op prijs wordt gesteld? Durf jij deze verantwoording aan?  Dan is de functie als Zorgcoördinator op kantoor bij Bonniers Zorg je op het lijf geschreven...

Vacature
ZORGCOÖRDINATOR OP KANTOOR M/V
20 uur per week


Wat mag je verwachten
Als zorgcoördinator werk je voornamelijk op kantoor en coördineer je de zorg aan de cliënten waarbij de wensen van de cliënten centraal staan. De zorgcoördinator weet de balans te vinden tussen de belangen van de cliënt en je collega's in de wijk. Je stuurt je eigen zorgteam aan. Daarnaast signaleer, overleg en bewaak je als zorgcoördinator de kwaliteit van de zorg.

Wat zijn je taken
Als zorgcoördinator plan en organiseer je de zorg van je eigen zorgteam. Je fungeert als 'spin in het web' en hebt een proactieve houding. Je gaat problemen niet uit de weg.
Je geeft leiding aan onze periodieke cliënt/werkoverleggen. Je raakt niet snel in de stress en vindt het een uitdaging om bij ziekte, verlof en ontslag de planning piek fijn op orde te hebben.

We vragen

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkviveau als verzorgende niveau 3IG of verpleegkundige

  • Je beschikt over voldoende kennis en ervaring van Outlook, Word & Excel

  • Je bent accuraat en hebt ervaring in het plannen van zorg

  • Je communicatie is smeerolie tot succes


Wij bieden
Werken in de zorg geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden je een prettige werksfeer, volop ruimte om je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de CAO VVT. Je ontvangt een standaard fietsvergoeding van ons.

Vragen?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de heer C. Bonnier bereikbaar via telefoonnummer 078-6314758.

Kom je bij ons werken?
Stuur ons een brief + CV naar werkenbijbonnierszorg@bonnierszorg.nl. Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu